Το «Jingle Bells» έγινε... ζεϊμπέκικο: Δείτε τις φιγούρες που έβαλε χορευτής

Το «Jingle Bells» έγινε... ζεϊμπέκικο: Δείτε τις φιγούρες που έβαλε χορευτής

Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση προς το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Jingle Bells» έκανε ο χορευτής Αλέξανδρος Μουσούλος.

Η ιδέα ήταν να επιχειρήσει να μετατρέψει την αγγλική εκδοχή του «Τρίγωνα Κάλαντα» σε... ζεϊμπέκικο με την ανάλογη χορογραφία.

Το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάστηκε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στον ΣΚΑΪ και τα σχόλια δικά σας...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE