Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Χειροπέδες σε τέσσερες νεαρούς αλλοδαπούς μονίμους κατοίκους Κύπρου, πέρασε η αστυνομία στη Λεμεσό. Πρόκειται για δυο Ρώσους, έναν από το Βιετνάμ και έναν από τη Ρουμανία, ηλικιών από 15 – 17 ετών.
«Εγκέφαλος» των εκκολαπτόμενων απατεώνων ήταν ο 17χρονος Ρώσος. Εκτύπωνε χαρτονόμισμα αξίας 10 και 20 ευρώ, και στην συνέχεια τα έδινε στους άλλους τρεις και τους έστελνε να αγοράσουν από περίπτερα τσιγάρα, καραμέλες και τσίχλες, να πληρώνουν με τα πλαστά χρήματα και να παίρνουν ρέστα αυθεντικό χρήμα.
Μέχρι στιγμές εντοπίστηκαν 2 πλαστά εικοσάευρα και 2 δεκάευρα. Η αστυνομία ψάχνει άλλα δέκα πλαστά χαρτονομίσματα.
Οι νεαροί κτυπούσαν σε περίπτερα στο κέντρο της Λεμεσού.
Χριστιάνα Τσαγγάρη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




