Στόχος βομβιστικής επίθεσης Κύπριος διαιτητής στη Λεμεσό - Ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα οι Αρχές

Στόχος βομβιστικής επίθεσης Κύπριος διαιτητής στη Λεμεσό - Ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα οι Αρχές

Στόχος εγκληματικής ενέργειας έγινε χθες βράδυ κατοικία 36χρονου διαιτητή στη Λεμεσό. Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος προκάλεσε ζημιές στην είσοδο του σπιτιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε στις 22:25 της Τετάρτης. Επί τόπου μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή. Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό χαμηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη περίφραξη της βεράντας και σε άλλα αντικείμενα.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζουν κλειστά κυκλώματα υποστατικών της περιοχής και λαμβάνουν καταθέσεις για εντοπισμό του δράστη.

Οι ανακριτές ψάχνουν επίσης τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σχετίζονται με την ιδιότητα του 36χρονου ως διαιτητή ποδοσφαίρου μικρών κατηγοριών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE