Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία 36χρονου στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν ζημιές στη περίφραξη

Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία 36χρονου στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν ζημιές στη περίφραξη

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 22:25 έγινε ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού στη βεράντα κατοικίας 36χρονου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη περίφραξη της οικίας καθώς και σε αντικείμενα στον χώρο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από πλαστικό αντικείμενο μικρής ισχύος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE