Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία 36χρονου στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν ζημιές στη περίφραξη

Έριξαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία 36χρονου στη Λεμεσό - Προκλήθηκαν ζημιές στη περίφραξη

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 22:25 έγινε ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού στη βεράντα κατοικίας 36χρονου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στη γυάλινη περίφραξη της οικίας καθώς και σε αντικείμενα στον χώρο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από πλαστικό αντικείμενο μικρής ισχύος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό 2025-2026: Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι διαλόγου, δομών και προκλήσεων

Κυπριακό 2025-2026: Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι διαλόγου, δομών και προκλήσεων

Το Κυπριακό ζήτημα εισέρχεται σε μια νέα φάση που συνδυάζει διπλωματική κινητικότητα, διεθνές ενδιαφέρον και πολιτικές αντιθέσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.