Αθώοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Μπίλυ

Αθώοι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Μπίλυ

Αθώους βρήκε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου τον διευθυντή του Ξενοδοχείο Αναστασιά – Τσόκκος και τον υπάλληλό του στην υπόθεση του θανάτου του σκύλου Μπίλυ στο Παραλίμνι, εξέλιξη η οποία δεν ικανοποιεί το Κόμμα για τα Ζώα και η οποία στέλλει πολύ αρνητικά μηνύματα όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Κύπρου, σύμφωνα με το Κόμμα.

Ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα αναφέρει ότι παρευρέθηκε σήμερα στην ακροαματική διαδικασία όπου οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν αθώοι, με την αιτιολογία ότι αν και η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος του Μπίλι προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία ως αποτέλεσμα σοβαρού τραύματος στη βάση του κρανίου με ένα αιχμηρό εργαλείο, το Δικαστήριο δεν είχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο και κανένας δεν είδε τους κατηγορούμενους να κτυπούν τον Μπίλυ με οποιοδήποτε αιχμηρό εργαλείο.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου αναφέρει ότι θα εξετάσει σε βάθος την απόφαση του δικαστηρίου με τους νομικούς του συμβούλους με στόχο να εφεσιβάλει την απόφαση. Ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στις 11πμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE