Τρόμος για παιδί 1 έτους στη Νέα Υόρκη: Του επιτέθηκε πίτμπουλ και δεν το άφηνε από τα σαγόνια του - Ανατριχιαστικό βίντεο

Τρόμος για παιδί 1 έτους στη Νέα Υόρκη: Του επιτέθηκε πίτμπουλ και δεν το άφηνε από τα σαγόνια του - Ανατριχιαστικό βίντεο

Στιγμές τρόμου έζησε ένα παιδί μόλις ενός έτους στη Νέα Υόρκη όταν του επιτέθηκε ένα πίτμπουλ με αποτέλεσμα το αγόρι να τραυματιστεί στο πόδι και να χρειαστεί να του γίνουν ράμματα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης που έγινε το πρωί της Κυριακής το πίτμπουλ φαίνεται να μην αφήνει από τα σαγόνια του το παιδί.

«Καλέστε την αστυνομία. Κάποιος να τον απομακρύνει! Κάποιος, σας παρακαλώ» ακούγεται να φωνάζει η μητέρα του παιδιού.

 

 

Σύμφωνα με τη New York Post ο δίχρονος Disco Bubba, όπως είναι το όνομα του σκυλιού, άφησε το παιδί μόνο όταν κάποιος του άρπαξε τα γεννητικά όργανα.

«Θεέ μου. Υπάρχει μια τρύπα στο πόδι αυτού του αγοριού» σχολίασε ένας έντρομος αυτόπτης μάρτυρας.

Ο πατέρας του παιδιού είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι το πίτμπουλ επιτέθηκε στον γιο του όταν είδε μπροστά του να κουνιέται το πόδι του αγοριού ενώ εκείνος το σήκωνε ψηλά.

Αν και η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, η οικογένεια του μικρού παιδιού διαμηνύει ότι θα αναζητήσει άλλους τρόπους για να θανατωθεί ο σκύλος με τον θείο του παιδιού να λέει χαρακτηριστικά «το πίτμπουλ αυτό περπατάει ελεύθερα, αυτό είναι επικίνδυνο».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE