Δύο φορτηγά «τυλίχθηκαν» στις φλόγες σε διάστημα μίας ώρας στην ίδια περιοχή – Λήφθηκαν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Δύο φορτηγά «τυλίχθηκαν» στις φλόγες σε διάστημα μίας ώρας στην ίδια περιοχή – Λήφθηκαν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Χθές 23.12.2025 και μεταξύ των ωρών 19:00 - 20:00 ξέσπασε φωτιά σε δύο φορτηγά οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα, το πρώτο σε ανοικτό χωράφι ενώ το δεύτερο σε εγκαταλελειμμένη κτηνοτροφική μονάδα, και τα δύο στην περιοχή Αλεθρικού.

Το πρώτο φορτηγό ανήκει 55χρονο μηχανοδηγό ενώ το δεύτερο σε 50χρονο κτηνοτρόφο.

Στο μέρος κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν την φωτιά. Και οι δύο ιδιοκτήτες των φορτηγών έχουν προβεί σε γραπτές καταθέσεις ενώ να σημειωθεί ότι και τα δύο φορτηγά, ήταν σε μη λειτουργήσιμη κατάσταση (χωρίς ρευματοδοτηση και καύσιμα στο ντεπόζιτο τους).

Περαιτέρω εξετάσεις θα γίνουν με το φως της ημέρας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE