Οδηγοί προσοχή: Aνατράπηκε και αναποδογυρίστηκε όχημα πολυτελείας στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Οδηγοί προσοχή: Aνατράπηκε και αναποδογυρίστηκε όχημα πολυτελείας στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο της επαρχίας. Ελεύθερης Αμμοχώστου προς Λάρνακα.

Σύμφωνα με την ομάδα Roadreport, γύρω στο μεσημέρι της Τρίτης (23/12), κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μια γυναίκα οδηγός πολυτελούς οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, συγκρούστηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί στο οδόστρωμα και να αναποδογυρίσει. Δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες στο όχημα και η οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Μέλη της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν άμεσα στο σημείο, ενώ το αυτοκίνητο μετακινήθηκε στην άκρη του δρόμου.

Σημειώνεται ότι παρά την απομάκρυνση του οχήματος στην άκρη του δρόμου, η κυκλοφοριακή συμφόρηση παραμένει έντονη στην περιοχή.

Δείτε φωτογραφία:

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο, δρόμος και κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE