DanSing For You 5: Οι κριτές, οι ξοφλημένες περσόνες και τα ελλαδικά δημοσιεύματα (VIDEO)

DanSing For You 5: Οι κριτές, οι ξοφλημένες περσόνες και τα ελλαδικά δημοσιεύματα (VIDEO)

Μπορεί αρκετοί να λένε πως σε γενικότερο πλαίσιο η κυπριακή tv δεν έχει… υπόθεση, ωστόσο μέρα παρά μέρα, εγχώριες παραγωγές γίνονται θέμα συζήτησης και στην Ελλάδα.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, είτε αρέσουν σε όλους τα κυπριακά προγράμματα, είτε όχι, αυτά έχουμε κι από αυτά παίρνουμε κι εμείς τροφή για σχολιασμό.

Πολλές φορές έχουν κατηγορηθεί κανάλια πως έχουν «ξεθάψει» από την Ελλάδα ξοφλημένες περσόνες, (όπως τους χαρακτήριζαν τα περιοδικά), φέρνοντας ως παράδειγμα γνωστούς από τα παλιά παρουσιαστές όπως οι Μίλτος Μακρίδης και Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στο νέο κύκλο όμως του DanSing, το ΜΕΓΑ χτύπησε φλέβα χρυσού, κάνοντας ίσως την καλύτερη επιλογή.

Η καταξιωμένη Κατερίνα Γκαγκάκη στη θέση του κριτή και ελλαδικά δημοσιεύματα δεν θα μπορούσαν να μην γράψουν έναν καλό λόγο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Live: Το ύστατο χαίρε στην Καίτη Κληρίδου - Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται η κηδεία της Καίτης Κληρίδου, της μοναχοκόρης του Γλαύκου Κληρίδη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Δείτε τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE