Απεβίωσε ο τέως Εκτελεστικός Διευθυντής του FSF–MED Χρ. Πέτρου – Πότε θα γίνει η κηδεία

Απεβίωσε ο τέως Εκτελεστικός Διευθυντής του FSF–MED Χρ. Πέτρου – Πότε θα γίνει η κηδεία

Τον θάνατο του τέως Εκτελεστικού Διευθυντή του, Χρίστου Πέτρου, ο οποίος απεβίωσε χθες, ανακοίνωσε το Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων (FSF-MED).

«Ο Χρίστος Πέτρου υπηρέτησε τον Οργανισμό με αφοσίωση και υπευθυνότητα αφήνοντας ουσιαστικό αποτύπωμα στο έργο και την πορεία του FSF–MED», αναφέρει το Ίδρυμα σε ανακοίνωση.

Προσθέτει ότι «η συμβολή του θα παραμείνει ζωντανή στη μνήμη όλων όσοι συνεργάστηκαν μαζί του».

Το FSF–MED εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του κα προσθέτει ότι «θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο και την αποστολή του, τιμώντας τη μνήμη και τη συμβολή του Χρίστου Πέτρου».

Τέλος αναφέρει ότι η κηδεία του εκλιπόντος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 10 πμ στον Ιερό Ναό Απ. Λουκά στην Αραδίππου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE