Τραγωδία στη Σκαρίνου: Πέθανε μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών της η 71χρονη στον αυτοκινητόδρομο

Τραγωδία στη Σκαρίνου: Πέθανε μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών της η 71χρονη στον αυτοκινητόδρομο

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, στο ύψος της Σκαρίνου, λίγες μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η 71χρονη Σύλβια Γεωργίου Τζιόουνς από τη Λεμεσό έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια των συνεπιβατών της, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο βαν χθες 22 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα είχε σταθμεύσει το όχημά της στη λωρίδα ασφαλείας και αποβιβάστηκε προσωρινά. Κατά την προσπάθειά της να επιστρέψει στο αυτοκίνητο, παρασύρθηκε από βαν που οδηγούσε 64χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10:40 το πρωί, ενώ στο όχημα της 71χρονης επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα που έγιναν μάρτυρες της τραγωδίας.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά της. Ο 64χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ με αρνητικά αποτελέσματα και συνελήφθη βάσει εντάλματος για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και αμελή οδήγηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE