Κλειστό των προξενείο των ΗΠΑ στην Κων/πολη την Τετάρτη 9/12 λόγω «πιθανών απειλών»

Κλειστό των προξενείο των ΗΠΑ στην Κων/πολη την Τετάρτη 9/12 λόγω «πιθανών απειλών»

Το προξενείο των ΗΠΑ στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι έχει ακυρώσει τις προξενικές υπηρεσίες για αύριο, Τετάρτη, λόγω “πληροφοριών για πιθανή απειλή” εναντίον της αποστολής.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, στην ιστοσελίδα του προξενείου αναρτήθηκε ένα μήνυμα με το οποίο “ενθαρρύνουμε τους πολίτες των ΗΠΑ να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης, να είναι ενήμεροι για τοπικές εκδηλώσεις, και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχύσετε την προσωπική σας ασφάλεια”.

Οι άλλες αμερικανικές διπλωματικές αποστολές στην Τουρκία, σε Άγκυρα, Σμύρνη και Άδανα, θα λειτουργούν κανονικά, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE