VIDEO: «Υγειονομική βόμβα» σε μίνι μάρκετ - Του έβαλαν «λουκέτο» - Κατάσχεσαν από ψάρια μέχρι κρέατα

VIDEO: «Υγειονομική βόμβα» σε μίνι μάρκετ - Του έβαλαν «λουκέτο» -  Κατάσχεσαν από ψάρια μέχρι κρέατα

Σε κατάσχεση ψαριών και κρεάτων από μίνι μάρκετ προέβησαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να βάλουν «λουκέτο» στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών Δήμου Πάφου, Χρίστος Χρίστου, ανέφερε ότι πρόκειται για μικρό υποστατικό που διαθέτει τρόφιμα, κυρίως για πολίτες αφρικάνικων χωρών.

«Οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν εκείνες που προβλέπει η νομοθεσία καθώς είχε και προϊόντα με ημερομηνίες που είχαν παρέλθει. Αναστάλθηκε η λειτουργία του λόγω των πολλών ειδών τροφίμων και εγγράφων που πρέπει να ελεγχτούν», επεσήμανε.

Σύμφωνα με τον κ. Χρίστου, έχουν ήδη ξεκινήσει εντατικές έρευνες ενώ πρόσθεσε πως είχε ανασταλεί για μέρες και η λειτουργία δεύτερου υποστατικού, που παράγει τρόφιμα για επιτόπου κατανάλωση.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE