O «αβάττας» της χρονιάς! Ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα γήπεδα μας δηλώνει: Μου άρεσε στην Κύπρο γιατί στα εστιατόρια έτρωγα δωρεάν

O «αβάττας» της χρονιάς! Ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα γήπεδα μας δηλώνει: Μου άρεσε στην Κύπρο γιατί  στα εστιατόρια έτρωγα δωρεάν

Αφοπλιστικά ειλικρινής παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του σε πολωνική ιστοσελίδα, γνωστός επιθετικός με πέρασμα από δυο ομάδες της Κύπρου. Για αυτό εξηγείται και το γεγονός ότι δεν ήταν θετικός στη λύση του τελευταίου του συμβολαίου και παρέμεινε στο νησί μας για αρκετό διάστημα, παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός πλάνων!

Ποιος είναι αυτός; Πρόκειται λοιπόν για τον Łukasz Gikiewicz, ο οποίος σε μακροσκελέστατη συνέντευξη του στο weszlo.com κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το που νομίζει ότι ταιριάζει καλύτερα.

Η απάντηση του Πολωνού επιθετικού ήταν ειλικρινέστατη δηλώνοντας: «Μα φυσικά στην Κύπρο. Η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα με τους καλύτερους οπαδούς, το κλίμα είναι καλό ενώ στα εστιατόρια τρως δωρεάν»

Mάλιστα αποκάλυψε ότι ενώ ήταν στην ομάδα της ΑΕΛ ήρθε πρόταση από ομάδα της Budensliga2 όμως με τα υπόλοιπα (και είναι πολλά) που είπε θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αναμονή της γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας παραμένει η Αστυνομία για την υπόθεση του crowdfunding του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, δύο εβδομάδες μετά τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω δημόσιας έκκλησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE