Τ/κ ΜΜΕ: Τις εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησαν τηλεφωνικά Έρχιουρμαν - Ντάουτι

Τ/κ ΜΜΕ: Τις εξελίξεις στο Κυπριακό συζήτησαν τηλεφωνικά Έρχιουρμαν - Ντάουτι

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό πρόβλημα συζήτησε ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τον Υφυπουργό Ευρώπης, Βόρειας Αμερικής και Υπερπόντιων Εδαφών, Στίβεν Ντάουτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τουρκοκυπριακό Τύπο, οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας έγινε αξιολόγηση των δεδομένων και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με την πορεία του Κυπριακού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE