Φρίκη στον Πύργο Ηλείας : Ανήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε ο θείος του

Φρίκη στον Πύργο Ηλείας : Ανήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε ο θείος του

Με ιδιαίτερη προσοχή χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου την καταγγελία που έκανε ένας 12χρονος για βιασμό από τον ίδιο του τον θείο.

Το παιδί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, άνοιξε την ψυχή του και μίλησε για τη φρίκη που ζει, σε εκπαιδευτικούς του σχολείου του, σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Πύργου.

Οι εκπαιδευτικοί κατήγγειλαν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) όσα τους είπε ο 12χρονος στην αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου άνδρα, θείου του παιδιού.

Την έρευνα της απίστευτης αυτής υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE