Φρίκη στον Πύργο Ηλείας : Ανήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε ο θείος του

Φρίκη στον Πύργο Ηλείας : Ανήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε ο θείος του

Με ιδιαίτερη προσοχή χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου την καταγγελία που έκανε ένας 12χρονος για βιασμό από τον ίδιο του τον θείο.

Το παιδί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, άνοιξε την ψυχή του και μίλησε για τη φρίκη που ζει, σε εκπαιδευτικούς του σχολείου του, σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Πύργου.

Οι εκπαιδευτικοί κατήγγειλαν το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12) όσα τους είπε ο 12χρονος στην αστυνομία, η οποία λίγο αργότερα προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου άνδρα, θείου του παιδιού.

Την έρευνα της απίστευτης αυτής υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

Η ΕΔΕΚ βαδίζει προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026 αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της: Την επανένταξή της στο πολιτικό σκηνικό ως σοβαρός και υπολογίσιμος παίκτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE