Συγκλονιστικές εικόνες από το θανατηφόρο με 23χρονο – Διερευνάται ποιος παραβίασε τον σηματοδότη – «Προβληματικό» το σημείο σύγκρουσης

Συγκλονιστικές εικόνες από το θανατηφόρο με 23χρονο – Διερευνάται ποιος παραβίασε τον σηματοδότη – «Προβληματικό» το σημείο σύγκρουσης

Μια άμορφη μάζα από σιδερικά έγινε η μοτοσικλέτα του άτυχου 23χρονου που «έσβησε» χθες Κυριακή νωρίς το απόγευμα μετά από σύγκρουση με όχημα καταδεικνύοντας τη σφοδρότητα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νάνου στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», διερευνάται κατά πόσο είτε ο άτυχος 23χρονος ή ο οδηγός του οχήματος παραβίασαν τον σηματοδότη (πράσινο βελάκι) που δίνει προτεραιότητα σε οχήματα.

Πάντως το όχημα στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Κώστα Νάνο, το σημείο είναι προβληματικό, παγίδα για τους οδηγούς από την κατασκευή του, και σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε κάποιο ατύχημα, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί κάτι σοβαρό. Υπάρχει εκεί μια διάβαση πεζών και κάποια κάγκελα, που περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.