Νέο τροχαίο στην Πάφο: Ανατράπηκε μοτοσικλέτα - Στο νοσοκομείο ο αναβάτης και η συνεπιβάτιδά του - Η κατάσταση της υγείας τους

Νέο τροχαίο στην Πάφο: Ανατράπηκε μοτοσικλέτα  - Στο νοσοκομείο ο αναβάτης και η συνεπιβάτιδά του - Η κατάσταση της υγείας τους

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ στην Πάφο.

Γύρω στις 7.30 το βράδυ της Κυριακής, σε δρόμο στην περιοχή Έμπας και Τάλας, στην επαρχία Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός μοτοσικλέτας απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να παρεκλίνει της πορείας του και να ανατραπεί στον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.

Ο οδηγός, καθώς και γυναίκα που επίσης επέβαινε στη μοτοσικλέτα, μεταφέρθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Φαίνεται να έχουν τραυματιστεί, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις, η κατάσταση της υγείας τους φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Δείτε βίντεο στην ομάδα CY POLICE CHECKPOINTS

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.