Junior Eurovision: Ποια χώρα κέρδισε και τι θέση κατέκτησε η Κύπρος

Junior Eurovision: Ποια χώρα κέρδισε και τι θέση κατέκτησε η Κύπρος

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια της Junior Eurovision Song Contest 2025, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Lou Deleuze με το τραγούδι «Ce Monde», συγκεντρώνοντας 248 βαθμούς και χαρίζοντας στη Γαλλία την τέταρτη νίκη της στον θεσμό, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της διοργανώτριας χώρας, Γεωργίας.

Η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από τη Ραφαέλλα Παντελή και τον Χρήστο Γεωργίου με το τραγούδι «Away», κατακτώντας την 17η θέση με 50 βαθμούς.

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες ανέβηκαν με αυτοπεποίθηση στη σκηνή, προσφέροντας μια αξιοπρεπή και συγκινητική εμφάνιση σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τελικό, που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.