Κ. Λετυμπιώτης: Η μεταρρύθμιση στην Παιδεία προάγει τον άξιο εκπαιδευτικό

Κ. Λετυμπιώτης: Η μεταρρύθμιση στην Παιδεία προάγει τον άξιο εκπαιδευτικό

Η μεταρρύθμιση στον τομέα της εκπαίδευσης προάγει τον άξιο εκπαιδευτικό, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να προσθέσει ότι είναι πεπεισμένος πως η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία.

Εκείνων, πρόσθεσε, που υπηρετούν το λειτούργημά τους με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επέκρινε τις συνδικαλιστικές Οργανώσεις των εκπαιδευτικών για την αντίδρασή τους και διερωτήθηκε ποιά μηνύματα στέλνουν στους μαθητές και στην κοινωνία.

Σε δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι προβληματίζει η στάση εργασίας την οποία εξήγγειλε η ΠΟΕΔ, ενώ χαρακτήρισε την Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών ως αναγκαία και απαραίτητη.

Η στάση της ΠΟΕΔ μεταξύ άλλων θα επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, δήλωσαν στο κρατικό ραδιόφωνο ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου και ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE