Συναγερμός στη Μόσχα: Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε στάση λεωφορείου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συναγερμός στη Μόσχα: Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε στάση λεωφορείου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από μία μικρή έκρηξη σε στάση λεωφορείου στο κεντρικό τμήμα της Μόσχας, με την αστυνομία να κάνει λόγο για πράξη χουλιγκανισμού.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Πακρόβκα, στη συνοικία Κρίστιγε Προύντι της Μόσχας, όπου υπάρχουν πολλά μπαρ και καφέ, και πιθανόν οφείλεται σε έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη είτε από διερχόμενο αυτοκίνητο ή από κοντινό κτίριο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Αντρέι Γκαλιακμπέροφ.

«Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από θραύσματα γυαλιού. Αυτή τη στιγμή μια ομάδα ερευνητών της αστυνομίας της Μόσχας συλλέγει στοιχεία επιτόπου», ανέφερε επίσης ο Γκαλιακμπέροφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Ο Γκαλιακμπέροφ διευκρίνισε πάντως ότι το επεισόδιο αντιμετωπίζεται ως μια πράξη «χουλιγκανισμού», βάσει του ρωσικού ποινικού κώδικα.

Σύμφωνα με το Tass, δύο γυναίκες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ένα τρίτο πρόσωπο δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επιτόπου καθώς υπέστη ελαφρά τραύματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE