Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τον θάνατο στελέχους του ΙΚ στη Λιβύη

Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει τον θάνατο στελέχους του ΙΚ στη Λιβύη

Τον κατονόμασε ως Αμπντιραχμάν Σαντχίαρ ή "Γιουκάς" και έκανε λόγο περί σημαντικού πλήγματος για την οργάνωση αλ Σεμπάμπ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβεβαίωσε σήμερα τον θάνατο ενός από τους ηγέτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος της Λιβύης, γνωστό ως Αμπού Νάμπιλ, ο οποίος ήταν ο στόχος μιας επιδρομής που διεξήχθη από αεροσκάφος F-15 της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας την 13η Νοεμβρίου σε κτίριο στην πόλη Ντέρνα.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα ανώτερο στέλεχος της αλ Σεμπάμπ, της σομαλικής οργάνωσης που συνδέεται με την αλ Κάιντα, σκοτώθηκε σε αεροπορικό πλήγμα στη Σομαλία την 2η Δεκεμβρίου. Το Πεντάγωνο τον κατονόμασε ως Αμπντιραχμάν Σαντχίαρ ή "Γιουκάς" και έκανε λόγο περί σημαντικού πλήγματος για την οργάνωση αλ Σεμπάμπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.