Βαρύ πένθος στον Αστρομερίτη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος Ανδρέας Παφίτης - Φωτογραφία

Βαρύ πένθος στον Αστρομερίτη: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος Ανδρέας Παφίτης - Φωτογραφία

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Αστρομερίτης μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παφίτη, ενός αγαπητού κατοίκου της κοινότητας, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Δεκεμβρίου 2025 σε ηλικία 89 ετών. Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025, στις 1:00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τις 12:30 μ.μ.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Αστρομερίτη, όπου φίλοι και συγγενείς θα συνοδεύσουν τον Ανδρέα Παφίτη στην τελευταία του κατοικία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE