Συγκινητικό βίντεο: Πυροσβέστες έφεραν τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο Παίδων - Nτύθηκαν Άι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Συγκινητικό βίντεο: Πυροσβέστες έφεραν τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο Παίδων - Nτύθηκαν Άι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Πυροσβέστες έφεραν τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ντύθηκαν Άι Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας έφεραν πυροσβέστες, καθώς έκαναν έκπληξη σε παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και μοίρασαν δώρα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο του associated press, πυροσβέστες ντυμένοι Άι Βασίληδες κατέβηκαν με σχοινί από την οροφή του παιδικού νοσοκομείου για να δώσουν δώρα σε μικρούς ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο.

Ένας πυροσβέστης κρεμόταν από τον γερανό ενός πυροσβεστικού οχήματος, ενώ άλλοι σκαρφάλωναν στο κτίριο για να παραδώσουν δώρα σε παιδιά που δεν μπορούσαν να βγουν έξω.

Η συγκινητική αυτή χειρονομία έφερε ζεστασιά και χαρά στις οικογένειες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE