Αεροπλάνο που απογειώθηκε από Κύπρο προς Ισραήλ, άλλαξε πορεία και πέταξε πάνω από τον Λίβανο - Τι συνέβη

Αεροπλάνο που απογειώθηκε από Κύπρο προς Ισραήλ, άλλαξε πορεία και πέταξε πάνω από τον Λίβανο - Τι συνέβη

Αεροπλάνο το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το Ισραήλ, εξετράπη προς τον εναέριο χώρο του Λιβάνου λόγω κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με την Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Times of Israel, η πτήση της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας βρισκόταν υπό τον έλεγχο της κυπριακής εναέριας κυκλοφορίας όταν ελήφθη η απόφαση εκτροπής για λόγους ασφάλειας των επιβατών.

Η Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ ανέφερε ότι η ευθύνη για την πτήση μεταβιβάστηκε στον ισραηλινό έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, μόλις το αεροπλάνο έφυγε από τον εναέριο χώρο του Λιβάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE