Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

«Συνδυασμός βροχών και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή κυρίως τα νότια. Η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 55 και 70 χιλιοστών ανά ώρα. Η συνολική βροχόπτωση αναμένεται γύρω στα 70 χιλιοστά στο εξάωρο», αναφέρει αναμεσα σε άλλα η προειδοποίηση.


Παράλληλα σύμφωνα με την Αστυνομία, στον δρόμο Ευρύχου – Καρβουνά παρατηρείται πυκνή ομίχλη.
Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, με μείωση ταχύτητας και τήρηση ασφαλούς απόστασης από τα προπορευόμενα οχήματα.
Όπως εξήγησε ο κ. Χρυσάνθου, «μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη θα μας επηρεάζουν τα φαινόμενα βροχών και καταιγίδων, ωστόσο από την Παρασκευή αναμένεται αισθητή βελτίωση του καιρού, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο» ενώ συμπλήρωσε πως, «οι προειδοποιήσεις θα ανανεώνονται μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη».
Την Παρασκευή, όπως ανέφερε, «θα έχουμε μια καλοκαιρία αφού θα υποχωρήσουν φαινόμενα, θα υπάρχουν νεφώσεις ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες, ελαφρές βροχές ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να δούμε βροχές στο νησί, όχι όμως την ίδιας έντασης και έκτασης».
Επιπρόσθετα όπως σημείωσε, «αναμένουμε σήμερα και αύριο το βράδυ να δούμε στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους να πέσει χιόνι, ωστόσο δεν αναμένουμε σημαντικές χιονοστρώσεις» και συμπλήρωσε ότι, ««ευελπιστούμε να δούμε χιόνια προς το τέλος του μηνός που αναμένεται να αλλάζει σημαντικά ο καιρός».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




