Εξαπάτησε ηλικιωμένους με ψεύτικες υποσχέσεις για δάνεια – Τους απέσπασε σχεδόν 30.000 ευρώ – Χειροπέδες σε 40χρονη

Εξαπάτησε ηλικιωμένους με ψεύτικες υποσχέσεις για δάνεια – Τους απέσπασε σχεδόν 30.000 ευρώ – Χειροπέδες σε 40χρονη

Στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 40 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόσπασης μεγάλων χρηματικών ποσών με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία δύο πρόσωπα ηλικίας 73 και 53 ετών, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 2023 και 2025, η 40χρονη τους απέσπασε χρηματικά ποσά ύψους 23,750 ευρώ και 5,500 ευρώ αντίστοιχα, αφού με ψευδείς ισχυρισμούς τις έπεισε ότι θα τις βοηθούσε να πετύχουν διακανονισμό για αναδιάρθρωση δανείων τους. Αφού αργότερα διαπίστωσαν ότι είχαν εξαπατηθεί, προχώρησαν τον περασμένο Οκτώβριο σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Εναντίον της 40χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτή συνελήφθη λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς Αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE