Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα άνδρας

Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα άνδρας

Στις φλόγες τυλίχθηκε υπό ανακαίνιση τριώροφο κτίριο στην παλιά Λευκωσία, αργά το βράδυ της Κυριακής. Ένα πρόσωπο, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 21:40 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε μικρό διαμέρισμα στον 1ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στη Λευκωσία.

Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ ζημιές από τον καπνό υπέστη και ο 2ος όροφος μετά από θραύση υαλοπίνακα παραθύρου και μεταφορά του καπνού

Ο ένοικος του διαμερίσματός (78 ετών) εξήλθε με εγκαύματα και αφού του παρασχέθηκαν οι Α΄ Βοήθειες παραδόθηκε στο Ασθενοφόρο για μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Η πολυκατοικία ανακαινιζόταν για την δημιουργία φοιτητικών εστιών και ο εγκαυματίας ήταν ο μόνος ένοικος εντός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE