Οδόφραγμα Λήδρας: Πήγε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές και συνελήφθη 36χρονος - Καταζητείτο για απόπειρα φόνου

Οδόφραγμα Λήδρας: Πήγε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές και συνελήφθη 36χρονος - Καταζητείτο για απόπειρα φόνου

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα 36χρονος μετέβη στο οδόφραγμα Λήδρας από τις κατεχόμενες περιοχές με σκοπό να περάσει στις ελεύθερες περιοχές.

Κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών του εγγράφων, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία καθώς καταζητείτο από τρίτη χώρα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου καθώς επίσης παράνομης κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 23/4/2025.

Ο 36χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έναρξη της διαδικασίας έκδοσης του.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE