Καύσιμα: Αυξήσεις στις τιμές πριν τις γιορτές - Πού κυμαίνονται και τα φθηνότερα πρατήρια
06.12.2025 - 07:29
«Μύρισε» Χριστούγεννα και όλοι «τρέχουμε» να προλάβουμε τις υποχρεώσεις μας πριν τις γιορτές, την στιγμή που διανύουμε ακόμη το «κύμα της ακριβείας»,
Ένα από τα έξοδα αυτά είναι και τα καύσιμα των οποίων οι τιμές, εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται να είναι σταθερές. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, έχει παρατηρηθεί μια μικρή αύξηση στην αμόλυβδη βενζίνη 95, στην αμόλυβδη βενζίνη 98 αλλά και στο πετρέλαιο κίνησης.
Το ThemaOnline έψαξε και βρήκε τις τιμές των καυσίμων που ισχύουν τώρα (5/12) στην αγορά όπως και τα φθηνότερα πρατήρια Παγκύπρια.
Που κυμαίνονται τώρα οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια
Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια είναι €1,344 με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,278 και την ακριβότερη € .
Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:
Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν €1,419, με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,329 και την ακριβότερη €1,569.
Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:
Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,474 με την φθηνότερη να ήταν € =1,414 και την ακριβότερη €1,539.
Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.