VIDEO: Δύσκολη μάχη με την πυρκαγιά στη Λεμεσό - Παραμένει ενεργό μέτωπο σε δύσβατη περιοχή

VIDEO: Δύσκολη μάχη με την πυρκαγιά στη Λεμεσό - Παραμένει ενεργό μέτωπο σε δύσβατη περιοχή

Αναφορικά με την πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των κοινοτήτων Δορά και Γεροβάσα, η έκταση είναι περίπου τέσσερα εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο, σε δύσβατη περιοχή, για το οποίο γίνονται προσπάθειες για κατάσβεση από επίγειες δυνάμεις.

Επίσης, προσπάθειες γίνονται και για οριοθέτηση της πυρκαγιάς, λόγω της μορφολογίας του εδάφους και του δύσβατου της περιοχής. Επιχειρούν έξι πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και υποστηρίζει το Τμήμα Δασών με οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, ένα βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς νερού και δύο καδενοφόρα.

Δείτε βίντεο από το Atlas Fireteam:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE