Τσάκωσαν Ε/κ με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες και πάει Δικαστήριο

Τσάκωσαν Ε/κ με τεράστια ποσότητα ναρκωτικών στη Λεμεσό - Του πέρασαν χειροπέδες και πάει Δικαστήριο

Η ΥΚΑΝ Αρχηγείου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου διεξήγαν συντονισμένη επιχείρηση στο χωριό Τραχώνι στη Λεμεσό στις 03/12/2025 η οποία επιχείρηση οδήγησε στη σύλληψη ενός Κύπριου άντρα και στον εντοπισμό σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών.



Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν περίπου 23 κιλά κάνναβης, 250 γραμμάρια ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, και 26 γραμμάρια ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Επίσης, δύο οχήματα κατασχέθηκαν και τέθηκαν υπό διερεύνηση.

Όπως δήλωσε η Β. Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομίας των ΒΒ Μελίνα Παπαγρηγορίου, "Η επιχείρηση αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα ενάντια σε οργανωμένα εγκληματικά δίκτυα που επιχειρούν να διοχετεύσουν επικίνδυνα ναρκωτικά στις τοπικές κοινότητες". Ο συλληφθείς αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE