Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τη μετακίνησή της από το Υφυπουργείο Πολιτισμού στο Υπουργείο Άμυνας, γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αναφέρουν επίσης ότι υπέβαλε αίτηση για πρόωρη αφυπηρέτηση.

Ως αποτέλεσμα, το ΥΠΑΜ βρίσκεται εκ νέου χωρίς Γενικό Διευθυντή και θα χρειαστεί να ξεκινήσει ξανά η διαδικασία για την πλήρωση της θέσης.

Σύμφωνα πάντως με αρμόδιες πηγές, είχε συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Άμυνας αλλά δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επίσημα από το υπουργείο η παραίτησή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.