Κυπριακό: «Προσγειώνεται» απόψε η Ολγκίν - Παρασκευή βλέπει Τ/κ ηγέτη και Σάββατο τον ΠτΔ

Κυπριακό: «Προσγειώνεται» απόψε η Ολγκίν - Παρασκευή βλέπει Τ/κ ηγέτη και Σάββατο τον ΠτΔ

Απόψε φτάνει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άγκελα Ολγίν η οποία την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν και το Σάββατο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τα ΗΕ, η συνάντηση αύριο της κ. Ολγκίν με τον κ. Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί ενώ η συνάντηση Ολγκίν – Χριστοδουλίδη στις 10 το πρωί του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, μετά την επίσκεψη των δύο ηγετών στα γραφεία της ΔΕΑ θα έχουν συνάντηση με τη κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.