Κλείδωσε η ημερομηνία δημοψηφίσματος δια στόματος Άιντε

Κλείδωσε η ημερομηνία δημοψηφίσματος δια στόματος Άιντε

Η λύση δεν είναι τόσο μακριά καθώς αν αφουγκραστούμε τα όσα λένε ξένοι παράγοντες τότε το δημοψήφισμα είναι τόσο σίγουρο που έχει αποφασισθεί και ημερομηνία διεξαγωγής του.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Μετά την σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου και τα όσα διέρρευσαν περί αναβολής των βουλευτικών εκλογών λόγω ενδεχόμενου δημοψηφίσματος, δημοσίευμα από τον συνάδελφο Μιχάλη Ιγνατίου ανταποκριτή του Mega, στις ΗΠΑ κάνει λόγο για συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η 26η Μαρτίου σύμφωνα με τα όσα γράφει ο κύριος Ιγνατίου είναι ημερομηνία που αποφασίστηκε για να διενεργηθεί το δημοψήφισμα και όλα αυτά διαρρέουν από το στόμα του κυρίου Άιντε, ειδικού απεσταλμένου στην Κύπρο από τον ΟΗΕ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε για αναβολή 2-3 μηνών των βουλευτικών εκλογών, που είναι ορισμένες τον Μάιο του 2016. Όπως ο ίδιος ανέφερε έχουν ήδη συμφωνηθεί με την άλλη πλευρά οι αριθμοί που θα συνθέτουν την Κάτω Βουλή με 36 Ε/κ και 12 Τ/κ, ενώ την Γερουσία θα απαρτίζουν 20 Ε/κ και 20 Τ/κ.

Να θυμίσουμε ότι ο ThemaOnline είχε κάνει αναφορά προ μηνών στην διενέργεια δημοψηφίσματος τον Μάρτη και όπως δείχνουν οι εξελίξεις όλα εκεί οδεύουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE