Συνέχιση της μείωσης στις τιμές του πετρελαίου διαμείνει η Total

Συνέχιση της μείωσης στις τιμές του πετρελαίου διαμείνει η Total

Οι τιμές του πετρελαίου δεν αναμένεται να αυξηθούν το 2016, δήλωσε τη Δευτέρα ο Εκτελεστικός Διευθυντής του γαλλικού ενεργειακού κολοσσού Τοτal, Πατρίκ Πουγιανέ.

«Δεν αναμένουμε ανάκαμψη (των τιμών) το 2016», ανέφερε ο κ. Πουγιανέ σε δηλώσεις στο περιθώριο διεθνούς συνεδρίου για την τεχνολογία στον τομέα του πετρελαίου, που πραγματοποιείται στην Ντόχα του Κατάρ.

Διευκρίνισε ωστόσο πως ο ίδιος δεν μπορεί να γνωρίζει αν η τιμή του πετρελαίου 40, 45, 50 ή και 60 δολάρια το βαρέλι.

«Το 2016 η αύξηση της παραγωγής θα παραμείνει μεγαλύτερη από την αύξηση της ζήτησης», πρόσθεσε.

Οι τιμές του πετρελαίου έχουν καταγράψει μεγάλη πτώση που φτάνει και το 60% τους τελευταίους 18 μήνες, με τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες να αγνοούν τις φωνές για μείωση της παραγωγής.

Πάντως, ο κ. Πουγιανέ είπε πως η Total έχει προνοήσει για τη συνεχιζόμενη πτώση στις τιμές και απέκλεισε μείωση των θέσεων εργασίας στην εταιρεία στο βραχυπρόθεσμο μέλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE