Στο κελί οι δύο Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα καπνικά προϊόντα στις αποσκευές τους - Δείτε φωτογραφίες

Στο κελί οι δύο Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα  καπνικά προϊόντα στις αποσκευές τους - Δείτε φωτογραφίες

Δικαστική απόφαση για 4μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή στις Βρετανίδες που μετέφεραν παράνομα καπνικά προϊόντα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τμήμα Τελωνείων, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης επέβαλε στις 2 εμπλεκόμενες Βρετανίδες ποινή φυλάκισης 4 μηνών χωρίς αναστολή, για την απόπειρα τους να μεταφέρουν παράνομα καπνικά προϊόντα από το Αεροδρόμιο Πάφου προς το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE