Λεμεσός: Αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον γείτονα του με μονοκάμπινο!

Λεμεσός: Αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον γείτονα του με μονοκάμπινο!

72χρονος από τον Ύψωνα προσπάθησε να «πατήσει» 68χρονο συγχωριανό του με αυτοκίνητο λόγω συχνών προστριβών που είχαν.

Συγκεκριμένα, οι δυο φαίνεται να είχαν μια άτυπη «βεντέτα» που αφορούσε κτηματικές διαφορές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» οι δυο άντρες το Σάββατο 5/12, γύρω στις 17:00 το απόγευμα, στην οδό Φανερωμένης στον Ύψωνα είχαν λογομαχήσει.

Ο 68χρονος στην συνέχεια μετέβηκε στο χωράφι του, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του 72χρονου, για να επισκευάσει ένα μηχάνημα.

Εκείνη την στιγμή ξαφνικά είδε να έρχεται κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα ενα μονοκάμπινο αυτοκίνητο!

Αμέσως, ο 68χρονος έτρεξε και καλύφθηκε πίσω από μια πορτοκαλιά χωρίς να τραυματιστεί, με τον 72χρονο όμως να επιμένει καθώς έβαλε και την όπισθεν χωρίς πάλι να καταφέρει να του προκαλέσει ζημιά, αποχώροντας στην συνέχεια από την σκηνή.

Σε κατάσταση πανικού ο 68χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψη του 72χρονου ο οποίος παραδέχτηκε τις πράξεις του. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης του οκτώ ημερών.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Κραυγές και πανικός δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου - «Έπεσε πόμπα» - Σοκαριστικό βίντεο

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση κτιρίου στη Λεμεσό καταγράφονται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποκαλύπτει τον πανικό και τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Χριστός εξανέστη!

Χριστός εξανέστη!