Λεμεσός: Αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον γείτονα του με μονοκάμπινο!

Λεμεσός: Αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον γείτονα του με μονοκάμπινο!

72χρονος από τον Ύψωνα προσπάθησε να «πατήσει» 68χρονο συγχωριανό του με αυτοκίνητο λόγω συχνών προστριβών που είχαν.

Συγκεκριμένα, οι δυο φαίνεται να είχαν μια άτυπη «βεντέτα» που αφορούσε κτηματικές διαφορές.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» οι δυο άντρες το Σάββατο 5/12, γύρω στις 17:00 το απόγευμα, στην οδό Φανερωμένης στον Ύψωνα είχαν λογομαχήσει.

Ο 68χρονος στην συνέχεια μετέβηκε στο χωράφι του, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του 72χρονου, για να επισκευάσει ένα μηχάνημα.

Εκείνη την στιγμή ξαφνικά είδε να έρχεται κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα ενα μονοκάμπινο αυτοκίνητο!

Αμέσως, ο 68χρονος έτρεξε και καλύφθηκε πίσω από μια πορτοκαλιά χωρίς να τραυματιστεί, με τον 72χρονο όμως να επιμένει καθώς έβαλε και την όπισθεν χωρίς πάλι να καταφέρει να του προκαλέσει ζημιά, αποχώροντας στην συνέχεια από την σκηνή.

Σε κατάσταση πανικού ο 68χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία προχώρησε στην σύλληψη του 72χρονου ο οποίος παραδέχτηκε τις πράξεις του. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης του οκτώ ημερών.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE