Αυτή αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα ως αναπληρώτρια Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Αυτή αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα ως αναπληρώτρια Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών

Σε προκήρυξη θέσης για Διευθυντή των Φυλακών θα προχωρήσει σύντομα το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, καθήκοντα αναμένεται να αναλάβει η Ανώτερη Λειτουργός κ. Μαρία Σιαλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Κωνσταντινίδης, δεν επιθυμούσε να διεκδικήσει τη θέση του Διευθυντή των Φυλακών.

Η επίσημη ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ενημερώνει ότι ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Τμήματος Φυλακών έχει υποβάλει σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2025, την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Ο κ. Κωνσταντινίδης προτίθεται να αναλάβει νομικά καθήκοντα που θα του ανατεθούν από την Αστυνομία Κύπρου, και τα οποία άπτονται Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

Παράλληλα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, έχοντας υπόψη την κενωθείσα πλέον θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών, προχώρησε με σχετική πρόταση προς την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για προκήρυξη της συγκεκριμένης μόνιμης θέσης βάσει των περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμων.

Μέχρι την πλήρωση της θέσης και μετά από σύσταση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας αποφάσισε τον αναπληρωτικό διορισμό της κας Μαρίας Σιαλή στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE