Εκτροπή πτήσης λόγω «ADEL»: Αντί για Λάρνακα πήγε Πάφο και πέταξε ξανά πίσω

Εκτροπή πτήσης λόγω «ADEL»: Αντί για Λάρνακα πήγε Πάφο και πέταξε ξανά πίσω

Η έντονη κακοκαιρία στη Λάρνακα ανάγκασε αεροσκάφος προερχόμενο από την Πράγα αντί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο να πραγματοποιήσει εκτροπή και κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο της Πάφου.

Οι επιβάτες παρέμειναν εντός του αεροσκάφους και λίγο αργότερα μετά τον ανεφοδιασμό του και τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, έγινε ξανά απογείωση ώστε να καταλήξει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα και το αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE