Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για ακόμη οκτώ ημέρες ο 58χρονος

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για ακόμη οκτώ ημέρες ο 58χρονος

Ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου παραπέμθηκε ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου με θύμα τον άτυχο 26χρονο, Αλέξανδρο Αντωνίου στην Πάφο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης για ακόμη 8 ημέρες.
 
Υπενθυμίζεται ότι o 26χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας στο πένθος την Πάφο και ολόκληρη την Κύπρο.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από περίπτερο, σε κεντρικό δρόμο στα Κονιά. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος και ο 58χρονος φέρονται να είχαν λογομαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ύποπτος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε σοβαρά τον νεαρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE