Επεισόδια στη Λεμεσό: Καταζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία για τα έκτροπα με οπαδούς που πιάστηκαν στα χέρια και προκάλεσαν ζημιές

Επεισόδια στη Λεμεσό: Καταζητεί δύο πρόσωπα η Αστυνομία για τα έκτροπα με οπαδούς που πιάστηκαν στα χέρια και προκάλεσαν ζημιές

Δυο εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν αναφορικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο σωματείο του Απόλλωνα στη Λεμεσό και τα πρόσωπα καταζητούνται από τις Αρχές.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ομάδα προσώπων, μετέβησαν στο οίκημα του Σωματείου του Απόλλωνα στη Λεμεσό, όπου έριξαν κροτίδες και αυτοσχέδια εμπρηστικά αντικείμενα τύπου μολότοφ, ενώ συνεπλάκησαν με θαμώνες στο υποστατικό.

Οι δράστες, οι οποίοι εκτιμάται από την Αστυνομία ότι ήταν οπαδοί της ΑΕΛ, διαπληκτίστηκαν με οπαδούς του Απόλλωνα που ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Μεσολογγίου. Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια διέφυγαν προτού η αστυνομία φθάσει στη σκηνή, αφού προκάλεσαν ζημιές σε δώδεκα οχήματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Κατά την απομάκρυνσή τους από το σημείο οπαδοί προκάλεσαν ζημιές σε συνολικά 11 οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο. Ακόμη, ένας οδηγός κατήγγειλε ότι άγνωστοι έριξαν πυροσβεστήρα στο όχημά του, θρυμματίζοντας τον πίσω ανεμοθώρακα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE