Τι έδειξε η νεκροτομή της 49χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Τι έδειξε η νεκροτομή της 49χρονης που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 49χρονης Νορβηγίδας. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής δεν βρέθηκαν μακροσκοπικά και ακτινολογικά ευρήματα τραυματικής αιτιολογίας θανάτου.

Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις αφού έχουν σταλεί δείγματα. 

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα από την Νορβηγία εντοπίστηκε λίγο μετά τις 2 (χθες 27/11) από φιλικό της πρόσωπο νεκρή στην μπανιέρα του διαμερίσματος που διέμενε στο Παραλίμνι.

Το φιλικό της πρόσωπο την αναζητούσε από χθες χωρίς η ίδια να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου έσπευσαν στη σκηνή και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Η ακαταστασία και κάποια σπασμένα αντικείμενα οδήγησαν τους ανακριτές σε περαιτέρω διερεύνηση, καθώς όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE