Έλλη Κοκκίνου: «Έβαζαν σημάδι στο ντεκολτέ μου με τα γαρύφαλλα» - Βίντεο

Έλλη Κοκκίνου: «Έβαζαν σημάδι στο ντεκολτέ μου με τα γαρύφαλλα» - Βίντεο

Μια προσβλητική συμπεριφορά με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή, περιέγραψε η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι της έχει τύχει θαμώνες να στοχεύουν με γαρύφαλλα το ντεκολτέ της. Ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει αφήσει αναπάντητες τέτοιες κινήσεις, προειδοποιώντας πως, αν επαναληφθούν, δεν θα είναι επιεικής.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.