Με κατάθεση «αστυνομικών» συνεχίστηκε η «δίκη» των δύο Ε/κ στο κατεχόμενο Τρίκωμο

Με κατάθεση «αστυνομικών» συνεχίστηκε η «δίκη» των δύο Ε/κ στο κατεχόμενο Τρίκωμο

Με την κατάθεση τριών «αστυνομικών» συνεχίστηκε ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο η «δίκη» των δύο Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι «κατηγορούνται» από το κατοχικό καθεστώς για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, κατά τη διαδικασία της Πέμπτης κατέθεσαν τρία μέλη της «αστυνομίας» αναφορικά με τις «κατηγορίες» που αντιμετωπίζουν οι δύο Ε/κ, ενώ έγινε αναφορά και στην εμπλοκή κτηματομεσίτη στην εν λόγω υπόθεση. 

Η διαδικασία ενώπιον του «δικαστηρίου» ορίστηκε να συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 13:30.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE