Στο κελί για χρόνια 25χρονη - Έφτασε στην Κύπρο με τεράστια ποσότητα κάνναβης

Στο κελί για χρόνια 25χρονη - Έφτασε στην Κύπρο με τεράστια ποσότητα κάνναβης

Σε ποινή φυλάκισης 11 ετών καταδίκασε σήμερα το Κακουργιοδικείο Πάφου, γυναίκα ηλικίας 25 ετών, αφού την βρήκε ένοχη στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η 25χρονη είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Πάφου στις 10 Αυγούστου, 2025 και συνελήφθη όταν μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στις αποσκευές της, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 24 περίπου κιλών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.