Τέλος οι χρεώσεις στάθμευσης στον Πρωταρά – Ο λόγος πίσω από την ξαφνική απόφαση

Τέλος οι χρεώσεις στάθμευσης στον Πρωταρά – Ο λόγος πίσω από την ξαφνική απόφαση

Δωρεάν θα λειτουργούν οι χώροι στάθμευσης στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά μέχρι τις 31 Μαρτίου 2026.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας «η απόφαση για λειτουργία των χώρων στάθμευσης χωρίς χρέωση, αποσκοπεί στη διευκόλυνση των επισκεπτών που επιλέγουν τον Πρωταρά κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά και στην ενίσχυση των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής που συνεχίζουν τη λειτουργία τους τους μήνες αυτούς».

Το μέτρο αυτό «εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την προώθηση του Πρωταρά ως προορισμού για όλο τον χρόνο».

Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας «θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις που ενισχύουν την επισκεψιμότητα και την εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών του».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE