ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν έξι Σύροι με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια στην Αργεντινή

Συνελήφθησαν έξι Σύροι με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια στην Αργεντινή

Οι αρχές της Αργεντινής συνέλαβαν έξι Σύρους υπηκόους, που ταξίδεψαν στην χώρα χρησιμοποιώντας κλεμμένα διαβατήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανέφερε το Σάββατο,5/12/2015, στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ένας εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας, προσθέτοντας πως τα παράνομα ταξιδιωτικά έγγραφα πιθανώς να τα προμηθεύτηκαν στην Τουρκία.

Οι έξι Σύροι, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος, συνελήφθησαν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας Μπουένος Άιρες την Παρασκευή, έπειτα από την άφιξη τους στο διεθνές αεροδρόμιο Εζείζα την Πέμπτη, ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Οι συλληφθέντες ήταν άοπλοι και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες μόνο για την χρήση παράνομων παραχαραγμένων εγγράφων, ανέφερε ο ίδιος.

Η ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, καθώς η Δευτέρα και η Τρίτη είναι δημόσιες αργίες στην Αργεντινή. Στον ανήλικο κρατούμενο παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

«Δεν θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες, μέχρι την ακρόαση τους στο δικαστήριο», ανέφερε ο εκπρόσωπος, ο οποίος δεν αποκάλυψε την χώρα προέλευσης της πτήσης των Σύρων.

«Είναι πολύ συνεργάσιμοι», πρόσθεσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top