Kάηκε σπίτι στη Λευκωσία από λάθος στην καπνοδόχο του τζακιού τους

Kάηκε σπίτι στη Λευκωσία από λάθος στην καπνοδόχο του τζακιού τους

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, 5/12, σε οικία στο Παλιομέτοχο. Χρειάστηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 11:56 το Σάββατο λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο, Λευκωσία.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν τρία Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας και η ώρα 13:06 τέθηκε υπό έλεγχο. Έγινε χρήση αναπνευστικών Συσκευών και εξαερισμός της οικίας.

Η πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ περίπου οφείλεται στην ελαττωματική καπνοδόχο του τζακιού της οικίας.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 48 κλήσεις για βοήθεια, 31 πυρκαγιές, 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση, από η ώρα 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι και η ώρα 6 το πρωί σήμερα.

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE