Διάγγελμα Ομπάμα για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο

Διάγγελμα Ομπάμα για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μιλήσει για την ευρύτερη απειλή της τρομοκρατίας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα απευθύνει διάγγελμα την Κυριακή το βράδυ για να ενημερώσει για την πορεία των ερευνών για το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο που είχε ως αποτέλεσμα 14 νεκρούς και για να μιλήσει για την τρομοκρατία, ανακοίνωσε χθες ο Λευκός Οίκος.

Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, στις 20:00 (τοπική ώρα) ο πρόεδρος Ομπάμα θα απευθύνει διάγγελμα από το Οβάλ Γραφείο σχετικά με τα βήματα που λαμβάνει η κυβέρνησης μας για να εκπληρώσει την ύψιστη προτεραιότητα: να παραμείνουν ασφαλείς οι Αμερικανοί πολίτες, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος θα μιλήσει για την ευρύτερη απειλή της τρομοκρατίας, όπως την φύση της απειλής, πως αυτή έχει εξελιχθεί και με ποιον τρόπο θα την αντιμετωπίσουμε, υπογραμμίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.